Meer resultaten voor damast tafelkleed op maat

 
damast tafelkleed op maat
 
Tafellinnen www.vanhoutslinnenhuukske.nl.
Exclusieve linnen tafelkleden, tafellakens met acryllaag. Damast ontbijtlakens van zeer goede kwaliteit met bijpassende servetten. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden, neem gerust contact met ons op, er is nog veel meer te leveren wat niet op de site staat. Wellicht kunnen we u dan verder helpen. Wanneer geen van de standaardmaten die wij aanbieden op uw tafel past kunt u bij ons een tafelkleed op maat laten maken. Bijna alle tafelkleden zijn in maatwerk leverbaar, neem hier voor contact met ons op.
doorzichtig tafelkleed
Damast tafellaken met strikmotief op maat.
Bij het bepalen van de juiste maat van een te bestellen tafelkleed moet u rekening houden met een krimp van 3%. Een servet van 44 x 44 cm kost 495, per stuk. Een ovaal tafellaken van 1.35 x 1.90 komt op 4895. Wanneer u interesse heeft voor een tafellaken, geeft u ons dan de gewenste maten door voor een offerte. Damast afgeleid van de stad Damascus is een weeftechniek, waarbij tekeningen aangebracht worden op een achtergrond van dezelfde kleur.
Slotenmaker
Bellebien.
De echte klassieker op tafel: een damasten tafelkleed met Franse lelie! De juiste maat tafelkleed? De lengte van de tafel plus 40 tot 60 cm. Bij Bellebien kunt u damasten tafelkleden bestellen in deze kleuren.: Meest verkochte tafelkleed bij Bellebien! Krimp ongeveer 3-5%. Zeer makkelijk in het gebruik. Goed wasbaar, hoeft maar licht gestreken te worden. In roomwit speciaal gekleurd voor Wedgwood Edme. Voor vragen en persoonlijk advies belt u 06 11176399. Tafelkleed damast met Franse lelie roomwit.
advertentie
Damast tafellaken met Franse Lelie op maat.
Van dit prachtige damast maken we voor u een tafellaken op maat. Desgewenst met bijpassende servetten. Materiaal: 100 % katoen. Gewicht: 300 gram per vierkante meter. Kleur: Wit of Ecru de kleuren komen op de eerste twee foto's' niet goed over. De prijs is uiteraard afhankelijk van de maat van uw tafellaken, maar ter vergelijking hebben we de prijs gegeven voor een op maat gemaakt tafellaken van 1.30 m x 1.60 m. Bij het bepalen van de juiste maat van een te bestellen tafelkleed moet u rekening houden met een krimp van 3%.
Tafelkleed of tafellaken op maat laten maken? Hetlinnenhuis.nl.
Flor de Lys damast tafelkleed wit of ivoor. Ipanema jaquard tafellaken Pichler. Juno strijkvrij tafellaken Pichler. Loop afwasbaar tafellaken Pichler. Sorteer op Positie. Sorteer op Naam. Sorteer op Prijs. 1 15 van 28. Heeft u een mooie tafel met een afwijkende maat?
Damast tafelkleden en tafellakens op maat COTTONA.nl.
Cottonas tafelkleden en tafellakens van damast op maat zijn bovendien allesbehalve oubollig: damast is weer helemaal hiphot vandaag de dag! Bestel dus vandaag nog uw tafelkleed of tafellaken van damast, dan wordt het door ons op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u het binnen 4 werkdagen in huis heeft!
Damast op maat, zelfs voor driehoekige tafel!
Veel dank, Piet en Anneke Veenstra. Onderwerp: DESIGN DAMAST, ETEN EN GENIETEN, IN OM DE WINKEL, NIEUWS VAN SANNY Tags: driehoekige tafel. Mariette's' Back to Basics zegt. 20 augustus 2011 op 0417.: Prachtig weer zon bijzonder op maat gemaakt tafelkleed!
Damast tafelkleed Custom-bedding.
Damast Tafelkleed Op Maat. Katoen Damast Tafelkleed Op Maat. Damast Linnen Tafelkleed. Wit, in pastel of warme kleuren, ongeacht de kleur, een Damast of Jacquard tafelkleed staat symbool voor elegantie, raffinement en een goede stijl een must in ieder huishouden dat dit extra accent wil geven.

Contacteer ons