6 must-know tips voor het maken van bedrijfsvideo’s die klanten versteld doen staan


Maakt uw bedrijf voor het eerst een merkvideo? Of bouwt u aan een actuele videostrategie?

Door video toe te voegen aan uw inspanningen op sociale media, is de kans tien keer groter dat het publiek betrokken raakt bij uw bericht en het deelt. We hebben enkele essentiële tips voor je voor het maken van een geweldige bedrijfsvideo die de aandacht van je publiek trekt en hun interesse omzet in investeringen.

 1. Begin met een brainstorm
  Soms is het duidelijk welke video uw bedrijf moet maken en hoe. Maar vaak kan het lastig zijn om een ​​idee voor een producthandleiding of uitlegvideo om te zetten in volledige concepten. Beginnen met een brainstorm kan die ideeën helpen gedijen. Houd notities bij over je sessies – sommige kunnen zelfs dienen als inspiratie voor video’s later.
 1. Focus op de voordelen voor uw klant
  De truc om een ​​succesvolle bedrijfsvideo te maken, is er een te maken die resoneert met klanten. Vermeldingsfuncties zijn informatief, maar het helpt uw ​​publiek niet om te zien hoe uw product of dienst geschikt is voor hen. Het illustreren van de voordelen is een effectieve aanpak. Met andere woorden: show, don’t tell.
 1. Perfectioneer het script of storyboard
  We gebruiken storyboards voor het maken van onze geanimeerde video’s. Het is niet alleen een geweldige manier om je ideeën te ordenen, maar het is ook een geweldige manier om ze te visualiseren.
  Door een visuele weergave te maken van de reeks gebeurtenissen in de video, kan uw bedrijf gemakkelijk potentiële manieren ontdekken om het verhaal van een video te ontwikkelen of te veranderen. Deze pre-productiestrategie is wat helpt om geweldige video’s geweldig te maken.
 1. Bepaal het tempo en bouw naar een inspirerende conclusie
  Je video kan er prachtig uitzien, maar een boeiend verhaal en een centrale boodschap missen. Voordat je het uiterlijk van je video vaststelt, moet je ervoor zorgen dat het gevoel goed is.
  Zijn de woorden, de voice-over of het idee van de eerste scène relevant? Trekken ze meteen je aandacht? Je vertelt een verhaal met videocommunicatie, dus zorg ervoor dat het een begin, midden en einde heeft dat de aandacht van de kijker vasthoudt.
 2. Koppel je ideeën aan sterke visuals
  Het ontwerp van je video moet een weerspiegeling zijn van je merkpersoonlijkheid. Het kan leuk en geanimeerd zijn, of professioneel en minimaal. Welke stijl u ook kiest, zorg ervoor dat deze consistent is in alle videocommunicatie.
  Denk bij het kiezen van afbeeldingen aan afbeeldingen en kleuren die uw ideeën tot leven brengen. Zorg ervoor dat je eerste scène in het oog springt om op het eerste gezicht intriges te creëren.
 1. Deel je video via de juiste kanalen
  De grootste fout die je kunt maken na het produceren van video-inhoud, is deze niet te delen zodat het bekendheid kan geven. Onthoud dit bij het delen: mensen gaan anders om met video-inhoud, afhankelijk van het sociale platform of het marketingkanaal.
  Het maakt niet uit of je native uploadt naar Facebook of video gebruikt in een e-mail, optimaliseer de titel, beschrijving en call-to-action van je video dienovereenkomstig.

Meer informatie over video:

https://videoproductie.vindjeviahier.nl/

videoproductie

https://videoproductie.eigenpage.nl/

https://videoproductie.de-beste-informatie.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.