Wat is een John Deere en wat zijn de typen?

Een John Deere Gator™ is een bedrijfsvoertuig dat is ontworpen om eigenaren van onroerend goed te helpen materiaal te vervoeren en over terreinen te reizen, variërend van glad tot zeer ruw terrein. Het huidige aanbod van Deere heeft allemaal een laadbak aan de achterkant voor opslag. Het aantal wielen van de Gators varieert van 4 tot 6, en afhankelijk van het model bieden ze plaats aan maximaal vier inzittenden.

John Deere Gator

John Deere biedt momenteel vier verschillende series Gators, waaronder:

  • Krachtige bedrijfsvoertuigen
  • Crossover bedrijfsvoertuigen
  • Traditionele bedrijfsvoertuigen
  • Militaire bedrijfsvoertuigen
  • Krachtige bedrijfsvoertuigen

Deze modellen, geproduceerd in Deere’s fabriek in Horicon, Wisconsin, zijn zowel snel als krachtig. Hoewel ze hogere snelheden en prestatiemogelijkheden bieden, voldoen ze ook aan de kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen van Deere.

Crossover bedrijfsvoertuigen

Deze Gator-familie bestaat uit full-size XUV’s en middelgrote XUV’s. De full-size modellen zijn ontworpen om grote ladingen met krachtige motoren aan te kunnen. De middelgrote modellen kunnen nu rijden met snelheden van meer dan 75 mph en bieden voldoende grit om een ​​verscheidenheid aan projecten rond het pand aan te pakken. Elk model in deze familie kan worden gebruikt om te werken, jagen, vissen, kamperen en meer.

Traditionele bedrijfsvoertuigen

Deere’s traditionele bedrijfsvoertuigen zijn klaar voor het werk. Deze modellen kunnen tot 1.000 pond vracht vervoeren en hebben voldoende kracht om over rotsen, modder of andere ongunstige omstandigheden te rijden. Deze line-up is waar kopers modellen met een laag zwaartepunt zullen vinden die extra stabiliteit bieden terwijl ze licht blijven op het oppervlak waaraan wordt gewerkt.

Militaire bedrijfsvoertuigen

John Deere biedt een familie Gators die klaar zijn voor gebruik. Deze SAE- en OSHA ROPS-gecertificeerde modellen zijn klaar om verschillende omstandigheden aan te kunnen, van het beklimmen van heuvels tot het vervoeren van voorraden.

Meer over landbouwmechanisatie

http://machines.startje.com

https://tuinbouw.linkwijzer.nl/

https://tweedehands.toplinkjes.nl/

https://agrarisch.allepaginas.nl/

https://agrarisch.site-nl.nl/

https://agrarisch.linkspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.